Reabilitare Recondiționare Rapidă

cihan-soysakal-q0PtqJcXVmU-unsplash

Recuperare
Coloană
Cervicală

KINETO MASTER ®
Kinetoterapeut autorizat de către Direcția de Sănătate Publică a Mun. București și Colegiul Fizioterapeuților din România, membru al Confederației Mondiale pentru Kinetoterapie, cu master în Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională și licență în Kinetoterapie și Motricitate Specială.

Spondiloza cervicală, protruzia sau hernia de disc cervicală, compresia pe ramurile nervilor, contracturile musculare, traumatismele și multe alte leziuni și afecțiuni, vă pot afecta semnificativ starea de sănătate pe termen lung și bineînțeles calitatea vieții, dacă rămân netratate. De-a lungul a peste 10 ani am studiat, aplicat și selecționat cele mai eficiente modele de practici, mijloace și metode de recuperare medicală, utilizate în cele mai prestigioase spitale, clinici și centre de recuperare din România și din lume. Astfel, astăzi vă putem oferi servicii de excelență, în confortul și siguranța casei dumneavoastră, aliniate la cele mai înalte și noi standarde științifice din domeniul recuperării medicale. 

Recuperare
Ortopedie Traumatologie

KINETO MASTER ®
Kinetoterapeut Recuperare-Reeducare Motrică și Somatofuncțională, Kinetoterapie și Motricitate Specială

Traumatismele pot cauza fracturi, leziuni ale meniscurilor, leziuni ale ligamentelor, mușchilor și multe altele, care generează la rândul lor numeroase dizabilități și modificări în biomecanica umană, afectând semnificativ calitatea vieții pe termen lung. După fracturi (cu sau fără osteosinteză), intervenții chirugicale de ligamentoplastie, meniscectomie, intervenții chirurgicale pentru tratarea afecțiunilor degenerative (proteza de șold, proteza de genunchi, ablații, etc.), vă oferim cheia recuperării eficiente și revenirea la activitățile de dinainte de accident sau operație, în multe cazuri chiar la un nivel superior față de capacitățile avute anterior.

Recuperare
Scolioză
Hiper Cifoză
Hiper Lordoză

KINETO MASTER ®
Kinetoterapeut Recuperare-Reeducare Motrică și Somatofuncțională, Kinetoterapie și Motricitate Specială

Coloana vertebrală este cel mai important segment al aparatului locomotor, având rol static și dinamic. Se discută de deficiențe ale coloanei vertebrale când apar exagerări ale curburilor fiziologice sau curburile apar în alte regiuni decât cele tipice. Deficiențele coloanei vertebrale se pot prezenta sub următoarele forme: hipercifoze, hiperlordoze, scolioze și cifoscolioze. Pentru tratarea acestora se evaluează gradul deficienței și ulterior se întocmește un protocol personalizat de recuperare, ce oferă rezultatele optime dorite.

Experți în Kinetoterapie

Tratăm cu succes

Afecțiunile Coloanei Vertebrale

Spondiloza, hernia de disc, protruzia discală, deficiențele fizice

Toate afecțiunile coloanei vertebrale își găsesc tratamentul eficient prin atenția, dedicarea și cunoștințele dobândite și aplicate, cu rezultate optime, în peste 10 de ani de activitate în domeniul Kinetoterapiei și Recuperării Medicale. Astfel, poți obține rezultatele celor mai renumite clinici din lume, la tine acasă.

 

 Afecțiuni Ortopedie-Traumatologie

Fracturi, leziuni de ligamente și meniscuri

Fie că vorbim despre o fractură fără deplasare, o fractură cominutivă ce necesită osteosinteză, o luxație, entorsă, despre genu-valgum, genu-varum, platfus, talus-valgus, sau o operație de ligamentoplastie, meniscectomie, etc, Kinetoterapia este absolut necesară pentru revenirea la capacităților funcționale de dinainte de traumatism, de operație, sau de instalarea deficienței fizice. Vă oferim experiența dobândită în recuperarea celor mai grave cazuri din sfera ortopediei și traumatologiei și astfel, redobândirea bucuriilor vieții.

Afecțiuni degenerative,
reumatologice și neurologice

Gonartroza, coxartroza, AVC, hernia de disc, Parkinson, PSH

Distrugerea cartilajului articular de la nivelul diferitelor articulații, accidentul vascular cerebral ischemic sau hemoragic, tendinitele și tendinopatiile, afecțiunile neuromotorii, spondilita anchilozantă, și multe alte afecțiuni progresează rapid în lipsa tratamentului adecvat de recuperare medicală își astfel, produc înrăutățirea stării de sănătate. Toate acestea, își găsesc tratamentul de înaltă calitate prin intermediul celor mai bune tehnici de Kinetoterapie dovedite în lume.

Noi ne facem timp când tu ai nevoie de el

Program săptămânal

Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Sâmbătă

Ultimele locuri disponibile

Obține tratamentul!

selecție de

Întrebări Frecvente

Da, desigur, luați legătura cu noi și vom stabili toate detaliile.

KINETO MASTER ® permite pacienților să facă programări la ore favorabile lor, potrivite: părinților tineri, adolescenților, profesioniștilor ocupați, adulților în vârstă, ș.a., având în vedere preferințele acestora, ce pot fi foarte diferite.

Într-adevăr, kinetoterapia online este la fel de eficientă precum cea oferită în cadrul clinicilor clasice și mai mult, beneficiați de un Ghid de Recuperare creat special pentru dumneavoastră în așa fel încât să puteți continua tratamentul pentru o perioadă mai mare de timp, până la vindecarea completă, fără să plătiți în plus pentru ședințe în care se repetă programul din ziua anterioară.

Oferim cele mai bune cunoștințe de recuperare medicală, actualizate frecvent la cele mai înalte standarde academice și științifice, tratament 100% personalizat (protocoale de recuperare create special pentru fiecare pacient conform particularităților lui și ale afecțiunii). Fiecare pacient beneficiază de un Ghid de Recuperare special creat și de posibilitatea nelimitată de comunicare cu experții KINETO MASTER ®