Tratament
Atent Personalizat

Beneficii

KINETO MASTER ®

Nu este un secret că în România serviciile de Recuperare Medicală de calitate sunt încă greu de obținut. Adesea, pacienții trebuie să aștepte săptămâni sau luni bune pentru a avea acces la furnizori – suficient de mult pentru evoluția condițiilor de la acut la cronic, prelungirea timpului necesar recuperării și limitarea nivelului rezultatelor, ducând adesea la pierderea totală ori parțială a mobilității, disconfort fizic și emoțional. Nu putem promite rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră emoționale, însă KINETO MASTER ® este cu siguranță aliatul dumneavoastră de nădejde în redobândirea și creșterea performanțelor fizice și astfel în îmbunătățirea calității vieții.

Cu ce venim nou? Cu cele mai actuale și variate modele de practici din domeniu, care răspund cerințelor pacienților pentru o îngrijire avansată, completă, de înaltă calitate.

EFICIENȚĂ
Durată
Costuri

Luni - Vineri

Sâmbătă

Duminică

Serviciile de deplasare la domiciliu sunt disponibile doar abonaților

Opțiunile de Abonament

Premium

Abonament Premium

Săptămânal

Abonament Săptămânal

Plus

Abonament Plus

Recuperare - reabilitare - rapidă

KINETO MASTER ®

Kinetoterapeut autorizat de către Direcția de Sănătate Publică a Mun. București și Colegiul Fizioterapeuților din România, membru al Confederației Mondiale pentru Kinetoterapie, cu master în Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională și licență în Kinetoterapie și Motricitate Specială. Kineto Master ® pune în practică cele mai bune cunoștințe din domeniu, acumulate în clinici de recuperare de prestigiu și la Facultatea de Kinetoterapie din cadrul U.N.E.F.S. București, singura Facultate de Kinetoterapie din România. În alte centre universitare din București și din țară, programele de studii de licență și master în Kinetoterapie se desfășoară în cadrul facultăților de educație fizică și sport, facultăților de moașe și asistență medicală, sau în cadrul unor departamente. Astfel, puteți beneficia de cele mai eficiente, recunoscute și apreciate practici, mijloace și metode de recuperare medicală din România, utilizate de asemenea la nivel mondial.

de la bun început

Rezultatele noastre

5/5
În kinetoterapie există o mulțime de oferte care promit rezultate, dar care nu oferă respect pacienților și nici timpul necesar unei recuperări optime. La Kineto Master mi-au fost explicate toate detaliile desfășurării recuperării și mi s-a creat un protocol individualizat de recuperare, pe care l-am urmat și am reușit să obțin o condiție fizică mai bună decât înainte de accidentare. Astfel am depășit povestea accidentării mele. Gabriel s-a implicat întru totul și m-a susținut în procesul de recuperare.
Lavinia Iacob
5/5
Recuperarea după intervenția chirurgicală de înlocuire a LIA a fost o sarcină descurajatoare pentru mine. Nu știam cum să încep sau la cine să apelez pentru recuperare, astfel am urmat recomandarea chirurgului ortoped și am apelat la Kineto Master, care m-a ajutat întru totul - recuperându-mi rapid mobilitatea, forța, rezistența și așa am putut să revin în activitate. O altă parte bună a fost că mi s-au explicat toate etapele și detaliile recuperării și așa am putut avea încredere completă.
Mihai Alexe
5/5
La început am fost sceptică în privința recuperării online, însă Kineto Master a fost foarte recomandat de multe colege în care am încredere. Kineto Master m-a ajutat să îmi depășesc nivelul anterior operației de hernie de disc și mi-a adus mai multe beneficii decât mi-am imaginat.
Cristina Andrei
ultimele locuri disponibile

Obține tratamentul!